Presa centrală a început să-şi orienteze atenţia către un subiect care ani de-a rândul a fost considerat banal. Este vorba despre „invazia†E-urilor în alimentaţia noastră, care pe termen lung nu face altceva decât să ne otrăvească. Marea controversă a momentului este care E-uri sunt bune şi care rele? Părerea specialiştilor cu bun- simţ este unanimă, în sensul că, fiind vorba despre substanţe de sinteză, artificiale, niciun E nu este realmente bun. Dar cui îi pasă, având în vedere că prioritatea oricărui producător din domeniul alimentar este profitul şi o cât mai mare producţie. Grija pentru sănătatea consumatorilor este, poate, ultima dintre preocupările agenţilor economici. Şi ca să vă întristăm şi mai mult, numeroase grupuri de oameni de ştiinţă avertizează că în următoarele decenii, alimentaţia trucată va produce grave mutaţii în codul genetic. Consecinţele: se vor naşte din ce în ce mai multe persoane cu handicapuri şi imunitate extrem de scăzută. Ce se poate face? Mai nimic. Un pic mai feriţi vor fi cei care vor produce alimente în ograda proprie, dar nici ei nu vor scăpa de efectele „benefice†ale ploilor acide, seminţele modificate genetic şi îngrăşămintele artificiale. V-a pierit pofta de mâncare?
Sphere: Related ContentThis entry was posted on 08-09-2007 at 12:34 am and is filed under Pur si simplu. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.